Omelett-respekt
Egentligen borde jag porta mig själv från omelettandet. Jag behandlar inte mina omeletter med tillbördig respekt. Jag orkar inte vispa äggen, jag bara petar sönder gulan med en gaffel. Jag häller i för mycket mjölk. Och för mycket salt. Och för mycket innehåll. Broccoli. Tomater. Svamp. Purjolök. Paprika. Ost ost ost.
Paprikapulver.
Sen har jag för hög värme, så jag måste stå och röra i omeletten för att den inte ska brännas i botten.
Det blir som okrämiga scrambled eggs med sallad i.
Sen blir det lite bränt ändå, eftersom jag tröttnar på att röra.
Sen går allt sönder på väg ur stekpannan.
Lite subtilt kan man säga att det ser ut som att en vegeterian har varit väldigt bakfull på min tallrik.
3 kommentarer:
Det låter som vi är lika usla på att göra omelett båda två. Jag får aldrig skiten att hänga ihop liksom. Det blir bara slamsor av alltihop. Men jag är duktig på äggröra.
Syster! Bortsett från svampen använder vi oss av samma extravaganta teknik. High five!
Låter gott. Fast ändå inte.
Skicka en kommentar