onsdag, oktober 14, 2009

Cirkeln är sluten

Det går så fort nu, livet. Jag hinner inte blogga. Jag läser introtexten ovan som jag skrev för tre år sen när jag började och inser att jag är klar, för den här gången.

Jag är tillbaka på jobbet efter föräldraledigheten och har ett sjukt momentum. Jag är en maskin av driftighet, effektivitet och arbetsglädje. På riktigt. Jag är plötsligt den driftiga kvinnan i karriären som jag lät bli att vara för tre år sen. Jag formulerar förvisso mina tankar på ett tvångsmässigt sätt, men inte i samma utsträckning som tidigare. Och jag har världens finaste unge med världens finaste unges finaste pappa hemma, som fyller mitt svarta hål av bekräftelsebehov.

Återstår min hemliga dröm om krönikan som alla måste läsa. Jag låter det vara anledningen att jag inte stänger ner bloggen. Jag kommer fortfarande behöva ventilen, om än mer sällan.

Under tiden rekommenderar jag er att följa mig, A-barnet och jämställdhetskontraktet på blogglängds avstånd: Jeppehej

12 kommentarer:

Singelmamman sa...

Suck. Ok då, men ibland kanske du ger din bild av mänskligheten, A-barnet och Jeppehej. Till dess, klyshornas klysha. Ha det bra.

L sa...

Allting har ju ett slut, så även detta, antar jag. Tack för många fina tankar och texter. Bara en fråga: hur får vi veta hur det går med jämställdhetskontraktet?

Mia sa...

Nej men, ska du sluta just när jag hittat din braiga blogg? Nåväl, lev väl!

Jocke sa...

Tråkigt! Men betydligt bättre än en tvångsmässig blogg som överlever sig själv och din inspiration. Hoppas ändå på lite små inhopp då och då framöver. Men klokt att sluta (eller i alla fall trappa ner) när man är på topp! :-)

Tack för all rolig och tänkvärd läsning!
*snyft*

niklas sa...

Bra att du trappar ner innan du ruttnar totalt, men jag hoppas på många infall av inspiration - du skriver så förbannat bra! Kram!

Lindas lilla 19åring sa...

Ack...

Sara sa...

Åh jag kommer sakna att läsa dina underbara inlägg!

Karin sa...

neeeeeej!

Jennie sa...

Sorg i hjärtat!

p1r sa...

fegt

. sa...

Ha en fin kväll:)

Morrans föräldrar sa...

Tack för en fin blogg! Vi blev inspirerade av er och nu är vi också med barn, och vi tänker följa ert exempel och göra jämställdhetskontrakt och hela faderullan. Har varit jättekul att läsa, och det ska bli jättekul att försöka själva :)

Tack!