tisdag, juli 31, 2007

Testa dig själv!

Har du under de senaste timmarna:

  1. Varit på en rolig humorshow på Parkteatern och i stället för att glatt skratta med på de rätta ställena, känt dig våldsamt utanför och fel?
  2. Svept en halv flaska ekologiskt rättvisemärkt rötjut och hoppats att det ska göra saker och ting bättre, sådär allmänt?
  3. Känt dig två storlekar större än alla människor du pratar med?
  4. Hittat en perfekt blandning av båda dina föräldrars sämsta sidor och i manipulativa syften använt det på någon i din omgivning?
  5. Konstaterat att din spegelbild är ful och att du beklämmande nog låter dig påverkas av att du tycker det?
  6. Varit beredd att lägga dig mitt i cykelbanan och gråta över det orättvisa faktum att det är både motvind och motljus samtidigt?
  7. Funderat på martyrmässiga sätt att skada dig själv med en skiftnyckel medan du skruvar fast bakhjulet efter att ha fått heroisk hjälp med en hoppande cykelkedja?
  8. Sagt något elakt om nektariner och smackande läten till någon du tycker om?
  9. Legat i soffan och med en tonårings svarta apati svarat med mantrat ”jag vet inte” när någon försökt hjälpa till?
  10. Ansträngt dig för att aktivt förtränga allt som är bra och i stället tokfokusera på allt som är och kan tänkas bli dåligt med ditt arbete?

Om du svarat ja på alla ovanstående frågor är du Kanalisera. Grattis! Ditt liv är egentligen skitbra, men du har för närvarande ingen som helst möjlighet att uppskatta det utan ser bara mörker och elände. Förmodligen blir det aldrig bättre och du kommer aldrig att hitta en sport-bh som inte är både för stor och för liten samtidigt.

2 kommentarer:

Missy sa...

Nej, inte idag. Men häromdagen. Räknas det?

Kanalisera sa...

Japp, det räknas. Välkommen i gänget.

Moahahaha!