tisdag, januari 15, 2008

Uppdragsblogg: Urringat

Jag har gjort en jätterolig deal med en kompis. Vi byter bloggämne. Eller, vi ger bloggämnen. Varje dag ett nytt uppslag. Oh inspiration! Oh nytänkande! Oh 2008 nystart!

Jag tänkte lätt och luftigt kåseri om inget speciellt. I tre sekunder. Sen fick jag ämnet: Kolla urringningen okej?

Kabam! Inget lätt och luftigt kåseriaktigt om det inte. Jag tänker ju jättemassa jätteviktiga saker om urringningar och hur folk bemöter det. Jag har ju för bövelen gjort en pjäs om det! Jag är praktiskt taget facit. Och på den enkla frågan ovan är det ju lätt – nej, det är inte okej att stirra på någons bröst, oavsett urringning.

I alla fall är Magdalena Ribbing återigen värd att hyllas lite för sitt roliga svar om varför damer klär sig i urringat om de inte vill att man ska stirra (jag vet, man häpnar) – helt enkelt för att kvinnor är väldigt varma kring bröstet och behöver fläkta sig. Såklart! Go Magdalena!

Och med detta inlägg blev jag nr 35 som bloggade om DN:s artikel om urringat, men med största sannolikhet (nej, jag har inte läst de 34 andra) den enda som svarar rätt. Såklart! Go Kanalisera!

4 kommentarer:

Anna sa...

Magdalenas inlägg kräver utredning!
Är verkligen kvinnor varmare om brösten än män?
En liten termometer i ett lagom långt halsband på ett lagom antal män och kvinnor så är det klart. Kanske behöver vi även ta reda på personernas kroppstemperur så att man inte jämför äpplen och päron...
Några frivilliga?

Indiegrrl goes ego sa...

Lite extra humoristiskt blir det om man läser hennes svar till en av läsarkommentarerna. Hon menar att det hon skrev om att kvinnor skulle vara varmare osv. var ironi! Det förstod ju inte jag iallafall..

Lotta sa...

Världens Bästa Annika Lantz tog också upp det i sin radioshow i P1i måndags. Så nu är väl ämnet mainstream, Annika Lantz har ju blivit utsedd till Sveriges Radios starkaste varumärke.

Kanalisera sa...

Att det var ironi var ju det roliga, annars hade det mest varit konstigt. Ett rätt skönt vetenskapsutlåtande i en otippad spalt iofs. :-)