torsdag, januari 17, 2008

Uppdragsblogg: "Varför man trycker hårdare på knapparna på fjärrkontrollen när batterierna håller på att ta slut"

Jag ligger efter i mitt uppdragsbloggande. Gårdagens ämne "Varför man trycker hårdare på knapparna på fjärrkontrollen när batterierna håller på att ta slut" är fortfarande helt okommenterat. Jag har varit inne på spåret "korkade saker man gör". Ni vet sånt som "alla" gör och som man skojar om lite uppsluppet. Typiskt trycka hårdare på fjärrkontrollen, klicka på alla fönster i en långsam dator, eller banka på en TV med dålig bild. Det är ganska roligt. Ännu roligare är det med sånt som man tror att alla gör, men som det sedan visar sig att man är ensam om.


Jag har en lista. Vilka av följande konstiga saker gör ni:


1) Klickar flera gånger på samma knapp när datorn är långsam?
2) Tittar i näsduken när ni har snutit er?
3) Lägger kläder bredvid tvättkorgen i stället för i den?
4) Leker med vattnet när ni diskar?
5) Biter av nagelflisor?
6) Luktar på era egna fisar?
7) Fantiserar om att bli intervjuad i TV/radio?
8) Petar i näsan?
9) Tittar en gång till när ni ser ett äckligt överkört djur?
10) Gottar er i lågklassdokumentärer om feta människor?

Jag gör alla utom en. Gissa vilken!

4 kommentarer:

Maria sa...

Jag gör alla utom 3, 4 och 6.

3 - Har nog aldrig lagt kläder precis brevid tvättkorgen istället för i. Varför skulle man göra något sånt? Verkar skitdumt. Fast jag skulle kanske inte gå så långt som min kära vän G som då rakt inte kan förstå hur hans sambo A kan lägga en strumpa på golvet. Antingen är den ren och då ska den ligga i strumplådan, eller så är den smutsig och då ligger den i tvättkorgen. Punkt slut.

4 - Helt plötsligt känner jag mig lite tråkig som inte leker med vattnet när jag diskar. Verkar kul. Jag skulle gärna vara en sån människa som gör något sådant. Måste jobba på det. Fast vi har diskmaskin förstås...

6 - Den här är intressant! Min bror hävdar att det är många som luktar på sina egna fisar och tom njuter av det! Det låter sjukt tycker jag, men han hävdar att han frågat många som bekräftat det här. Och dom andra vågar bara inte erkänna det enligt honom. Fast jag måste nog ärligt säga att jag inte luktar på mina egna fisar medvetet. Lukten intresserar mig inte. Fast ljudet tycker jag om.

Vilken är det som du inte gör då? - Jag tror peta i näsan. Det känns inte som du. Du gräver och funderar på så mycket annat här i livet så jag tror inte att du har tid med näsan. :-)

Lotta sa...

Jag tror inte heller att du petar i näsan. Det verkar alldeles för ociviliserat för att vara du. Lukta på fisar och gotta lågklassdokumentärer däremot, jajamen!

jerk sa...

1,2,5,7,8,9,10..kanske 3:an också..iaf vad gäller strumpor, de brukar ligga på klädbetjänten (heter det väl?) tills det är dags för tvätt..
10 är extra njutbar med en pizza till :)

.perpotator sa...

10 hoppas jag. det är degenererande att kolla på dylik social porr.