söndag, mars 30, 2008

Grannborrar

Det är väldigt lätt att hata mina grannar nu. De borrar i väggen och har gjort så i timmar. Eller åtminstone väldigt länge. På pin kiv.

Och inte nog med att de borrar, de gör det på en söndag dessutom! Självaste vilodagen, vikt åt bakfylla med chips och täcke i soffan alternativt icke-bakfylla med kaffe och korsord i soffan. Tyst och lugnt. Du skall icke borra på söndagar.

Och det här är inte första söndagen. Deras vägg måste se ut som en prästost, om det fortfarande är något kvar av den. Jag förväntar mig att de när som helst dyker upp i mitt vardagsrum i ett moln av murbruksdamm. Och då jävlar ska jag stå här med handborren i högsta hugg och sakta skava mig in i deras hörselgångar.

3 kommentarer:

Miasworld sa...

Dags att flytta till Tyskland kanske? Där har varje hus med självaktning ett plakat med "borrtider", vilket oftast innebär vardagar (men tyst tid mellan 13 och 15) och ABSOLUT inte söndagar.

Det kan ju vara så att din granne är tysk och inte klarar av den nyvunna borrtidsfriheten kanske?!

Lilla Blå sa...

Herregud, har du fått mina grannar? Vi får göra gemensam sak och utrota dem. Frågan är bara hur...

anders sa...

Vet du vet du, jag låg hemma sjuk i går och så spelade min granne (som vanligt) rätt så (extremt) hög (usel) musik, men jag gick och knackade på och bad henne sänka (för fan) och det gjorde hon (med glädje). Kommunikation, barn, kommunikation!