torsdag, december 11, 2008

Julkalendern Lucka 11 - Daniel

Om några dagar drar Daniel till Thailand med grabbarna. Det ska bli fett skönt. Daniel kommer inte ihåg så mycket av förra årets resa, mer än sjukt billiga mekongdrinkar i hink och en jävligt fräsch tjej. Inte flickvänsmaterial direkt, men jävligt fräsch, om ni fattar. I år tänker han passa på att tatuera sig. Antingen en fet tribal eller Carpe Diem över skulderbladet. Han har tränat axlarna rätt hårt, så det skulle bli snyggt.


5 kommentarer:

30+ sa...

En typisk "Danne". Jag tackar och bockar.

Kate sa...

Men... känner Daniel Niklas?
Tycker de plåtats på samma ställe.

Miss Muffin sa...

Hahaha.... min lillaysters ex som vi kallade Dante är som en kopia. Han tatuerade in ett stort operationsårs på låret. Han har byggt en bar i sin lägenhet. Mycket smakfullt.

Artistic sa...

Jag gråter, skrattar och kan faktiskt på allvar skita ner mig snart. Kan vi bli bästisar och hänga på stan och alltid ha "kulkalender"??

Kanalisera sa...

30+ - En klassiker. Det finns många. Jag hade gärna skrivit om den finlemmade mer poetiske Daniel, men det här var vad Google gav mig.

Kate - ja, de kommer från Rödäng båda två, tydligen. Jag har aldrig hört talas om stället tidigare, men kredd för att de lyckas lista sina pojktalanger så högt på Google.

Miss Muffin - operationssår!!! Det var far beyond min fantasi om brötiga Danielar. Jag både vill och inte vill se en sån tatuering.

Artistic - ett lysande förslag, men jag tror att kalendern gör sig bäst i bild och text.