måndag, juni 08, 2009

Vuxennapp

Det här med napp då. Det är ju för jävla smart. Lugna, nöjda och trygga barn på nolltid. Men jag fattar inte varför man prompt ska vänja av barn vid napp när de blir större. Ge dem till kattungar och sånt. Vore det inte bättre att göra det socialt accepterat med napp i alla åldrar? Vuxennappar också. Man skulle förstås få jobba lite mer på ergonomisk design och så för att inte skada tänder och käke, men det är ju överkomligt. Eller så låter vi det vara en del av evolutionen, att tandrad och käke successivt anpassas för vuxennappande.


Napp är det perfekta beroendet - noll kalorier, noll gifter, noll nedskräpning och dessutom med möjlighet till personlig design och egna uttryck. Jag skulle verkligen gilla en vuxennapp. Tänk efter en körig dag på jobbet, eller i bakisångestens dimmor dagen efter, när det är svårt att somna eller bara lite okynnes sådär en torsdag eftermiddag. In med nappen bara och vips! ett snabbdyk till världens bästa happy place. Lugn, nöjd och trygg.

3 kommentarer:

.perpotator sa...

det finns ju redan vuxen-nappar. i små paket á tjugo pieces. vissa biverkningar har dock observerats, så som cancer och KOL.
dom tas också av nästan samma anledning som bäbisen får nappen oftast.

heidi sa...

minns med vämjelse de tuffaste högstadiebruttorna som gick omkring med bebisnappar i munnarna. NEJ. NEJ!

Sanna sa...

Ja! Vilken toppenidé! Jag är fullständigt säker på att nappångesten (när man slutade alltså) har skapat mitt nuvarande snusberoende. Då kan jag matcha nappen med bitringen jag tänkt köpa för att hjälpa mina visdomständer på traven...