måndag, april 07, 2008

"Nej nej, man känner när man börjar bli för full och då är det bara att inte dricka mer!"

Fastän det är nästan två månader tills jag fyller 30 så hade jag 30-årsfest i lördags. Det var grymt. Jag borde ha 30-årsfest oftare.

Innan festen var jag orolig för att jag skulle få i mig för mycket alkohol under kvällen och bete mig opassande ungdomligt för min ålder. Det har hänt på 30-årsfester tidigare, nämligen. Min kalaskompanjon lugnade mig med orden "Nej nej, man känner när man börjar bli för full och då är det bara att inte dricka mer!". Det lät nästan för lätt för att vara sant i mina öron, men hon borde ju veta, hon har redan fyllt 30.

Men jag vet inte det jag. Man skulle kunna säga att den visdomen inte biter på 29-åringar. Man skulle också kunna säga att jag inte åt så mycket av capricciosan som J snällt gick och handlade framåt femsnåret i söndags.

Men det var en grym fest. Det var det.

4 kommentarer:

Saturnine sa...

Det är alldeles för få grymma fester numera! ;D

Niklas sa...

Jag som fyllt 30 för drygt tre år sen lyckades inte bara med att balansera sprit och vatten, utan även med att stå bland glada, härliga människor på väg till efterfest - och säga "nej tack, jag ska gå hem". Sjukt nöjd! :-) (Både med festen och med beslutet.)

swedette sa...

Där ser du!
That advice will stick better just as soon as you're thirty.

Grattis i förskott!

Ninde sa...

"Man känner när man börjar bli för full" jo jo..

Men kanske ändras reglerna efter åldern. Rätt vad det är blir man sådär mogen. Vuxen. Tråkig. "Det är en dag i morgon också"-människa?:)