fredag, september 05, 2008

För 2,5 veckor sedan:

- WAAAAAGAAAAHAHAHAAAAAAA!!!

och:

- What!? Hur kom den in??? När ska den komma ut??? Och vad i helvete gör vi nu?

2*3 liter handsvett och kubikmeter hyperventilerande senare:

- Shit vad coolt.
Nu har vi lugnat oss lite. Tydligen växer det en annan människa inuti mig. Det var inte meningen, men när den nu en gång är där, är vi väldigt glada båda två. Lite extra glad är jag åt att den varit där 2,5 månader redan, utan att vi fattat det. Jag känner att vi tjänat tid. För det här med att njuta av sin graviditet är inte min kopp te. På ett konceptuellt plan - tveklöst! och jag är verkligen enormt tacksam och glad - men varje sekund varje dag i nio månader på ett praktiskt plan är jag mer måttligt road. Men mest är det förstås ascoolt. Jag är ju mänsklig, trots allt.

12 kommentarer:

Brainflakes sa...

Störtcoolt!
Grattis!

tmw sa...

Grattis!

karro, sa...

Grattis!

Sassan sa...

Grattis! Nu får vi se om du eller onekligen kommer först då...=)

frida sa...

Coolt var ordet.

Men jag måste ju ändå få göra en lite rättning i din text. Du vet inte än att det är en människa som växer i dig, eller hur? Det kan vara en alien, en fotboll eller en hundvalp. Men framförallt kan det vara 2, 3 eller inte mindre än 4 människor som växer där... (Fråga en som vet hur förvånad man kan bli...)

Och hur många de än är så ska det bli spännande att träffa dem. Ta fram dem snabbt.

Man ska inte ta något för givet - och statistik är ingetting. Då vorde det omöjligt att jag skulle på fest hos en dubbelmage ikväll.

Anders sa...

Ballt.

qaryn sa...

Holy Crap!
Grattis!

30+ sa...

Kul!
Kids are the shit. (Trots vissa inlägg om motsatsen i min s.k. blogg.)

mikebike sa...

grattis!! Fan vad roligt.

Lisa sa...

Men MON DIEU, det här är ju hur coolt som helst! Vi kan jämföra magar om du vill. Jag kommer vinna, för jag leder. Moahaha!

niklas sa...

Roligt! Grattis! :-D Extra roligt ska det bli att läsa dina reaktioner på graviditeten här. Har en känsla av att du ett par gånger skrivit grejer om mammor och föräldraskap på bloggen - så nu är det upp till bevis! ;-)

Kanalisera sa...

Tack tack tack tack allihopa. Vi hoppas att allt går vägen hela vägen.

Och niklas, det är precis min tanke. Jag ser det verkligen som Upp till bevis för egen del och tänkte låta bloggen följa med på färden.