tisdag, maj 05, 2009

Preventivmedel och A-barn

Under gårdagens misärbesök på MVC hände trots allt två roliga saker. Den ena var när barmorskan, efter att ha sagt "Oj!" och konstaterat att jag såg ut som förslappad köttfärs mellan benen samt uttryckt sin djupa förståelse för att jag kunde "känna obehag av det", frågade om jag tänkt något på preventivmedel. Jag förstår att hon mer eller mindre måste fråga, att det är sånt normalläkta kvinnor pratar om på efterkontrollen, men ändå, hon kan väl inte på allvar tro att vi försöker ha samlag i det där minfältet.

Det andra roliga var att även hon spontant utbrast "ett riktigt A-barn" efter att ha böjt sig ner över vagnen. Vad är det med barnmorskor i 50-årsåldern i Solna egentligen?

Fester fester!

3 kommentarer:

Elin sa...

Jag har läst alla inlägg om förlossning, efter förlossing, köttfärsfitta och borde vara mer övertygad om icke-biologiska-barn än någonsin.
Sedan ser jag bilden på A-barnet och kvider "vill haaa". Ert barn har en jobbig effekt på mig. Sådär vackra får inte ungar vara.

Anna sa...

Det är lite lustigt, jag har tom steriliserat mig för att slippa få fler, men er unge är verkligen sällsynt tilltalande. Märkligt, jag brukar inte känna så. A-barn, no less!

LillaGrå sa...

Vilken otrolig gullunge!

Men jag funderar: vad är alternativet till A-barn? Skulle gärna höra om någon fått kommentaren "fint barn, men inte riktigt A. Ett äkta B-barn". Eller "här har vi ett typiskt C-barn".

Menar absolut inte att ert barn inte skulle vara "A" (om det nu kan tolkas så), men jag undrar vad de här tanterna kör efter för skala...