onsdag, maj 23, 2007

Wasa Sandwich

Ni vet dom där Wasa Sandwich. Knäckebrödsmackor med odefinierbar färgglad gegga i olika smaker. Dom där som håller sig krispiga i knäcket och mjuka i geggan under en hållbarhetstid i över ett år. Dom där som man garvar åt och undrar vilka sjuka substanser de petar i geggan för att få krisp och gegg att hålla så många år. Knappast bara naturliga råvaror och fritt från konserveringsmedel. Dom där man får som gratisprover och som man undrar vem som egentligen köper. Precis dom ja.

Jag har börjat tycka att de är goda.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Dom är goda -JÄTTEGODA! Det har dom alltid varit. Fungerar bra vid matnöd tex till lunch :) eller frukost, eller mellanmål, eller bara för att, eller... till middag. Men helst ska man inte äta så många, för ofta och samtidigt.

a sa...

Jag har länge tyckt att de är toppen för att de är så nära riktig mat man kan komma i snacksväg. Dock läste jag på innehållsförteckningen och det är 28% fett, det är nästan som chips. Chips är inte riktig mat.. måste leta vidare.

Kanalisera sa...

Jag gjorde också misstaget att läsa på innehållsförteckningen eftersom det var lite för bra för att vara sant. Blev arg både för att bra snackset visade sig vara dåligt snacks och för att jag håller på och läser på innehållsförteckningar. Skärpning.