lördag, december 08, 2007

Plötsligt allt

Och utan att jag hinner fatta vad som hänt har jag tillbringat förmiddagen med att tänka på tillfällen då någon eller något gjort mig ledsen och plötsligt är allt åt helvete. Allt.

4 kommentarer:

Lotta sa...

Undrar varför det är så. De dåliga tankarna är kanske också som nåt slags knark, ju mer man tänker dem desto mer vill man tänka dem. Tills man har fått nog och "allt är åt helvete" och man vet inte hur man ska ta sig därifrån eller hur man kom dit, men man vill inte vara kvar där man är i alla fall. Varför funkar inte positiva tankar lika bra som knark? Tänk vad härligt att hamna i ett flow där man liksom bara tänker på mer och mer fina saker folk har sagt och gjort mot en. Det kanske är nåt man kan träna på.

Frida sa...

Dagens boktips: "Kvinnor som tänker för mycket - om destruktiva tankemönster och hur du tar dig ur dem." av Susan Nolen-Hoeksema.

Lilla Blå sa...

Skulle säga nåt men det var redan sagt här ovan. :)
Kram till dig.

swedette sa...

Bach's Rescue Remedy (flower essences) hjälper mycket just när man är överväldigad, liksom vissa homeopatiska preparat.

För mig så belv de kryckan jag behövde för att komma ur det negativa - mest när jag utan orsak var överkänslig och kunde känna mig jättedålig på ett kick bara av nån kommentar etc. Ska försöka hitta vilken homeopatisk magisk tablett som hjälpte så mycket, och återkommer sedan. Har faktist inte behövt den på flera år!