lördag, mars 17, 2007

Lite bakfullt

Det är lite bakfullt idag vid frukostbordet i Solna. Jag funderar på hur en öl på kontoret följt av ytterligare en på Grabbarnas (gamla sunk-Lion Bar i ny tappning, fråga inte) kunde följas av grillbuffé på Löwenbräu. Och varför jag beställde en Dubbelbock, fast på tyska. Och varför leken shoot, shag or marry är så rolig efter femte ölen. Och hur hela fredagsölssällskapet kunde tycka att det var en bra idé att toppa detta med en efterfest i Solna. Och varför vi köpte snus. Det är väldigt konstigt. J undrar över den där Jägern och lite över varför han drack två busromgroggar precis före läggdags. Det blir konstigt ibland.

4 kommentarer:

Anonym sa...

hahaha. heter lions bar "grabbarna" these days. Herrejösses ;-)

Anders sa...

... jag blev förkyld så in i norden. Men det var underbart att sitta med en snus under läppen och en tredje vodka-grappo innanför västen i Råsundas skönaste soffa och veta att det här, det kommer straffa sig!

.perpotator sa...

jag vill veta mer om leken.. den låter ju jättekul

Kanalisera sa...

Maria: Ja. Jag tror att det är ett försök att göra sig av med stamklientelet. De flesta var borta, men nån ensam farbror alkis satt förskrämd med en Norrlands Guld (nu mycket dyrare) inklämd mellan 18-åringar och deras äldre pojkvänner.

Anders: Haha! Det är bra att man förstår att uppskatta sånt man vet kommer straffa sig i alla fall.

.perpotator: När som helst efter femte ölen!