lördag, mars 03, 2007

Moderater och knarkare

Är det inte så att vanligt hederligt folk sällan hanterar stora sedelvalörer? Jag tänker att de som håller i 500-lappar oftare än säg en gång i månaden, uteslutande är råmoderater eller knarkare. Eller, i undantagsfall, både och.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller mig till tjugolappar och tiokronor. OCh då har jag inget betalkort ens än gång ;-)

Missy sa...

Det ligger något i det där. jag drabbades av en stark obehagskänsla igår, när bankomaten bara ville ge ut femhundringar och jag var tvungen att försöka knöla ner sedeln i min lilla, lilla plånbok (som egentligen är anpassad för att man ska vara totalpank...)

Hotness sa...

Håller i femhundralappar ett par ggr i veckan. Det beror mest på att jag inte har betalkort. Knarkare e jag juh inte och må Guds vrede drabba mig om det skulle visa sig att jag är moderat

Anders sa...

Jag är myntman. Hur jag än gör kan jag bara inte förmå mig att betala med mynt. Istället räcker jag fram sedlar och får då naturlitvis mynt tillbaka som växel. En gång när jag räknade hade jag över 200 spänn i myntfacket, eller det som var kvar av detsamma. Så jag vet inte vilka jag känner mest släktskap med, förmodligen pantsamlande pensionärer...

A sa...

Jag skulle nog säga råmoderater 60+. De som inte lämnat sedelvärden utan är kvar i att man plockar ut lönen från bankomaten för att sedan låta den mellanlanda i plånboken innan inköp.
Med de med gummisnoddar runt plånboken.. inte är de råmoderater?

Anonym sa...

hehe

och det här skriver du tre dar efter det att jag lånat ut 3500 direkt ur bakfickan till chefen :)

tpx sa...

För att inte säga tusenlappar som bara hanteras av kriminella.