fredag, april 17, 2009

Googla vilse

Det händer att folk googlar vilse och hamnar på min blogg på jakt efter viktig information. Vad förvånade de ska bli när de hamnar här. Tänk er chocken hos den stackars kraken som googlade på "pinsamma pruttar vid förlossning" eller förvirringen hos personen som undrar "hur man tjärar ett tak". Andra highlights är "vårfru i fastan", "engelska internet" och "hopplöst hårig".

Roligast är annars sökord som är formulerade som hela frågor. Som om Internet vore ett slags orakel och Google nyckeln för att ställa frågor. Tänk besvikelsen när oraklet Internet svarar med adressen till en privat blogg, på viktiga frågor som "Varför ser en död ut som en vaxdocka?" eller "Vad menas med rubba inte mina cirklar?" eller - viktigast av allt - "Varför trycker man hårdare?" (Fester! Fester!)

4 kommentarer:

heidi sa...

pinsamma pruttar under förlossning, hahaaaa gud jag dör

30+ sa...

Jag älskar det återkommande temat med Fester, Fester!

Men jag såg en snutt av filmen på youtube via Jeppes blogg. Jag skulle nog hellre välja att äta lever än att se den rullen.

Underlandet sa...

Hahaha!

Nu går jag helt off topic från inlägget, men jag är väldigt nyfiken på en utvärdering av punkten "vi ska inte tala om barnets kön när det fötts". Hur har det gått utanför bloggen? Hur har ni gått till väga och hur långt har ni dragit det (typ, vet far- och morföräldrarna barnets kön)? Har A-barnet ett könsneutralt namn?

Själv går jag och funderar så det knakar på hur jag ska lyckas med något liknande när det blir dags. Det är nästan omöjligt i ett spansktalande land där alla ord är könsbestämda och det inte finns något neutralt som "barn" (nej, det är hijo/hija, niño/niña, osv...).

Hur som helst, utvärdering efterlyses när du har tid och lust!

f sa...

Du fick ju följande kommentar på värdighets-inlägget. Kan det möjligen vara den som sökte på "pinsamma pruttar vid förlossning"?

- - - -
Anonym sa...
Alltså... haha. Inte för att på något sätt försöka vara taskig, men det var fruktansvärt underhållande att läsa allt du gått igenom. Hittade dit av misstag men jag fick spendera goda tio minuter med bra läsning :) Lycka till, och att det blir mycket bättre!

// Anonym från Google
- - -