torsdag, januari 29, 2009

Och så klart...


Clip Art-bilderna. Minst två per over head. Jag känner sådär med förtroende för Danderyd. Det bekymrar mig.

7 kommentarer:

thewoodfairy:: sa...

Overhead? OVERHEAD?!!!???!!!

wow.

Anonym sa...

Tycker det låter toppen! Tänk om det hade varit power point och en projektor. Det säkraste tecknet i världen på att en människa saknar högre utbildning utan istället gått några lajj-kurser på Berghs eller nåt. En sån vore ju betydligt sämre att bli förlöst av än en läkare.
/N

30+ sa...

Vad vill du helst? Att de är proffs på att plocka fram barn eller proffs på att göra presentationer?

Jag vet vem jag vill hålla i handen i förlossningsrummet och inte fan är det ett ppt-proffs...

Maggisen sa...

Ibland undrar jag om du är ironisk eller...? Ska alltså sjukvården lägga pengar på snofsiga it-system istället för vård? Snälla Kanalisera, om du inte är ironisk så är du nog lite korkad, tyvärr...

Kanalisera sa...

Oj, vilken läsarstorm! Naturligtvis gör jag ingen koppling mellan kompetens inom förlossning och presentationsteknik. Och innebär besparingar i kontorsutrustning ökade tillgångar för den direkta vården är det lysande (även om jag är skeptisk över att det är så det går till).

Men bara för att man gör billigt behöver man inte göra fult eller dåligt. Den här föreläsningen var både ful och dålig. Att stava rätt och låta bli fula bilder kostar ingenting.

Det som däremot kostar, i tider av valfrihet och informationssamhälle, är att tappa "enkla" patienter till privata initiativ (t.ex. BB Stockholm) vilket de facto händer som följd av dålig kommunikation.

30+ sa...

Ja då får jag ta på mig dumstruten eftersom vi båda gångerna använde oss av BB Stockholm.

Det var inte meningen att låta kolerisk eller aggressiv i mitt inlägg heller. (Till skillnad från Maggisen.)

Jocke sa...

Egentligen ska man inte bemöta internettroll, men jag kunde inte låta bli:
Den som tror man spar pengar på att producera overheadfilmer, utskrivna på specialplast, vilket gör att man inte kan rätta stavfelen, och sen presentera dessa med en overheadapparat, vars glödlampa (som kostar flera hundra) pajar skitofta, vilket leder till att de inte blev nån presentation den dagen, måste vara antingen ironisk eller korkad. (Det brukar för övrigt alltid sitta två glödlampor i de flesta overheadapparater, eftersom de pajar så ofta, men det hjälper aldrig, för folk byter inte lampa förrän båda är trasiga.)

"Snofsiga it-system" - Haha! :-D